PääyhteistyökumppanitTarjoukset

Tutustu tarjouksiin ja tilaa kirjat edullisesti suoraan kustantajalta.

HUOM! Kaikki jo ilmestyneet kirjat kuuluvat tarjouksiin (julkaisemattomat / myöhemmin ilmestyvät kirjat eivät kuulu kampanjoihin / tarjouksiin). 

Fascial Stretch Therapy™ - lihaskalvojen venytysterapia

Kirjoittajat:
Ann Frederick ja Chris Frederick

1. suomenkielinen painos 2015
200 sivua
yli 200 nelivärikuvaa
ISBN 978-951-9147-71-0

Fascial Stretch Therapy  -lihaskalvojen venytysterapia-kirja kuvailee ja selittää ainutlaatuisen manuaalisen terapian menetelmän, joka on osoittautunut erittäin tehokkaaksi yleisten neuromyofaskiaalisten epätasapainotilojen, ongelmien ja toimintahäiriöiden hoidossa.

Lisätietoja

Faskia vapaaksi -keho tasapainoon

Kirjoittajat: James Earls ja Thomas Myers
Käännös: Marko Grönholm, fysioterapeutti

1. suomenkielinen painos 2013
287 sivua, havainnollinen nelivärikuvitus
ISBN 978-951-9147-68-0

Faskia vapaaksi -keho tasapainoon kirja yhdistää manuaalisen terapian taidot uudenlaiseen rakenteellisen terapian alaan, joka hyödyntää faskiaalisten kudosten ainutlaatuisia ja äskettäin löydettyjä ominaisuuksia.

Lisätietoja

Faskia -terapian ja liikkeen näkökulmasta

Kirjoittajat:
Mika Pihlman
manipulatiivinen fysioterapeutti,
urheilufysioterapeutti, opettaja,
luennoitsija, kirjailija
Tuulia Luomala
manipulatiivinen fysioterapeutti,
eläinfysioterapeutti, pilatesohjaaja,
luennoitsija, kirjailija

1. painos 2016
305 sivua, yli 500 havainnollista nelivärikuvaa
ISBN 978-951-9147-74-1

Faskia -terapian ja liikkeen näkökulmasta on ensimmäinen suomalaisin voimin toteutettu tietokirja faskian maailmasta ja sen merkityksestä. Fysioterapeutit Mika Pihlman ja Tuulia Luomala ovat työstäneet loistavan kirjan vaikeasta aiheesta. Heidän kirjassaan paneudutaan asiaan selkein kuvin ja valaisevin esimerkein. Siinä selvitetään faskioiden ja niiden expansioiden merkitys rakenteina sekä kuntoutuksen ja harjoittelun kannalta.

Lisätietoja

Anatomy Trains

Kirjoittaja:
Thomas W. Myers

2. suomenkielinen painos 2013
296 sivua, havainnollinen nelivärikuvitus
ISBN 978-951-9147-65-9

Kaikille kehon parissa opiskeleville ja työskenteleville on tärkeää ymmärtää faskian rooli terveellisessä liikkumisessa ja asentovirheissä.

Anatomy Trains-kirja esittelee ainutlaatuisella tavalla koko järjestelmän näkökulmasta myofaskiaalista / liikuntaelimistön anatomiaa, erityisesti koko kehon läpi kulkevien lihasten yhteyksiä faskiaalisen verkon sisällä.

Lisätietoja

Anatomia ja palpaatio

Kirjoittaja:
Joseph E. Muscolino, DC

1. suomenkielinen painos 2019
560 sivua, havainnollinen nelivärikuvitus
ISBN 978-951-9147-78-9

Anatomia ja palpaatio-kirjan avulla opit tunnistamaan ja palpoimaan ihmiskehon tärkeät maamerkit nykyaikaisten tyylikkäiden monivärikuvien avulla. Ammattilaisen työkaluna kirja käsittelee kattavasti myös lihasvenytykset ja triggerpisteet. Toiminnallisen anatomian hallitseminen on perusedellytys manuaalisen terapian parissa toimiville henkilöille. Kirja toimii myös kattavana hakuteoksena niin opiskelijoille, kuin myös ammattihenkilöille.

Lisätietoja

TULE - Ammattilaisen taskuatlas

Kirjoittajat: Jukka Nordström

1. suomenkielinen painos 2019
460 sivua, nelivärikuvitus
ISBN 978-951-9147-79-6

Milloin minun pitäisi ohjata asiakas lääkäriin? Milloin olisi aihetta epäillä ruuansulatusjärjestelmäperäisiä oireita TULE-oireilun sijaan? Minkälaisia oiretiloja saatan kohdata kehon eri alueita tutkiessani ja miten tunnistan ne toisistaan? Mitä ne keltaiset, siniset sekä oranssit ja mustat liput olivatkaan? Mitkä olivatkaan ne yleisimmät ja helppokäyttöisimmät mittarit ja mistä ne saisi tähän hätään? Mitä otan huomioon suunnitellessani asiakkaan tutkimista? Kuinka kauan kestää eri kudosvaurioiden parantuminen?

Näihin ja useisiin muihin kysymyksiin saat vastauksen TULE-ammattilaisen taskuatlas – kirjasta. Kirja soveltuu opiskelevan TULE-ammattilaisen (osteopaatit, fysioterapeutit, kiropraktikot, hierojat ja lääkärit) käteen käytännön läheisenä tietolähteenä tukemaan kliinistä päättelyä ja ketteräksi opiskeluympäristöksi reflektiota ajatellen. Kirja istuu myös kokeneemman kliinikon käteen ytimekkääksi tietolähteeksi.

Lisätietoja

Huippu-urheiluvalmennus

Päätoimituskunta:
Antti Mero, Ari Nummela,
Sami Kalaja ja Keijo Häkkinen

1. painos 2016
672 sivua, havainnollinen nelivärikuvitus
ISBN 978-951-9147-73-4

Huippu-urheiluvalmennus-kirja tarjoaa laajasti tietoa valmennuksen eri osa-alueista niin teorian kuin käytännön näkökulmista. Kirja on suomalaisten urheiluvalmennuksen ja liikuntalääketieteen asiantuntijoiden yhteistyön tulos ja voimannäyte.

Lisätietoja

Lasten ja nuorten hyvä harjoittelu

Kirjoittajat:
Kirsi Hämäläinen, Kristiina Danskanen, Harri Hakkarainen, Taru Lintunen, Timo Jaakkola, Paula Arajärvi, Terhi Lehtoviita, Kim Forsblom, Seppo Pulkkinen, Kati Pasanen, Sami Kalaja ja Jarmo Riski

Erillisiä teemaartikkeleiden kirjoittajia ovat
Outi Aarresola, Jarkko Finni, Karoliina Ketola, Sami Kokko ja Martti Iivonen

1.painos 2015
375 sivua, havainnollinen nelivärikuvitus
ISBN 978-951-9147-72-7

Ilo, innostus ja intohimon sytyttäminen ovat tärkeintä lasten ja nuorten urheiluharrastuksessa. Näistä lähtökohdista suomalaisille valmentajille on koottu uusi valmennuksen perusteos Lasten ja nuorten hyvä harjoittelu.

Lisätietoja

Liikuntaravitsemus

Kirjoittajat:
Olli Ilander ETM, Marika Laaksonen ETT, Petteri Lindblad TTM, Jaakko Mursu FT

1.painos 2014
408 sivua, havainnollinen nelivärikuvitus
ISBN 978-951-9147-70-3

Kirja huomioi kaikki päivänpolttavat ravitsemuskysymykset paastodieeteistä makeutusaineiden turvallisuuteen, kookosrasvasta gluteenittomiin ruokavalioihin ja paastoharjoittelusta ketogeenisiin dieetteihin. Kirja kattaa niin ei-urheilevan väestön kuin kuntoilijoiden ja kilpaurheilijoiden näkökulmat.

Lisätietoja

Urheiluvammat

Kirjoittajat:
Brad Walker (luvut 1-17)
Marko Grönholm (luvut 18.1-18.3)
Mikko Salminen ja Iivo Wegelius (luku 18.4)
Björn Larsson

1. suomenkielinen painos 2014
307 sivua, havainnollinen nelivärikuvitus
ISBN 978-951-9147-69-7

Yli 400 nelivärikuvaa ja -piirrosta sisältävä uutuuskirja, joka tarjoaa yksityiskohtaista, havainnollista ja käytännönläheistä tietoa urheiluvammojen ennaltaehkäisystä, hoidosta, kuntoutuksesta ja kinesioteippauksesta.

Lisätietoja

Lihaskuntoharjoittelu ja venyttely

Kirjoittaja:
Frédéric Delavier

4. uudistettu suomenkielinen painos 2015
192 sivua, havainnollinen nelivärikuvitus
ISBN 978-951-9147-67-3

Yli 400 nelivärikuvaa ja -piirrosta sisältävä uutuuskirja, joka tarjoaa yksityiskohtaista, havainnollista ja käytännönläheistä tietoa urheiluvammojen ennaltaehkäisystä, hoidosta, kuntoutuksesta ja kinesioteippauksesta.

Lisätietoja