Nuoren urheilijan ravitsemus -eväät energiseen elämään

Kirja auttaa ohjaamaan lapsia ja nuoria terveisiin elämäntapoihin. Kirjassa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla huippuasiantuntemus, viimeinen ruokatieto ja käytännönläheisyys.

Kirjan sivuilta löytyy suorat vastaukset useisiin kysymyksiin, jotka liittyvät nuorten urheilijoiden päivittäiseen arkisyömiseen ja sen toteuttamiseen.

Kirja on myös paljon enemmän kuin tiedonlähde. Tietoa tarvitaan, mutta tärkeintä on kuitenkin saattaa se käytännön tasolle. Kirjan käytännön neuvojen avulla arjen perusruokavalion koostaminen ja sen noudattaminen helpottuvat ratkaisevasti. Kirja kertoo konkreettisesti, miten nuoriurheilija voi syödä terveellisesti ja tehokkaasti syömisen hauskuutta ja ruoan herkullisuutta unohtamatta. Kirjan sivuilta löytyy runsaasti toimintamalleja, joita voi soveltaa eri tilanteisiin ja eri lajien harrastajiin.

Kirja on tarkoitettu vanhemmille, ohjaajille, valmentajille ja kaikille lasten parissa toimiville. Kirja on myös hyödyllistä ja mielenkiintoista luettavaa lapsille ja nuorille.

Kirjassa on mm.

  • Upea nelivärikuvitus
  • Lähes 80 ruokaohjetta
  • 100 vinkkiä ravitsemukseen
  • Kysymys-vastaus teemasivuja

Asiantuntija suosittelee!

Uusi Nuoren urheilijan ravitsemus-kirja tulee tarpeeseen. Nuorten urheilijoiden, heidän vanhempiensa ja valmentajien tueksi saadaan nyt kattava teos tämän ajan tietoa muun harjoittelun tueksi. Oikea ravitsemus tukee nuorta urheilijaa jaksamaan koulussa, saleissa ja kentillä harjoittelun ja arjen keskellä.

Suomen Valmentajat ry tekee yhteistyötä VK–Kustannuksen kanssa. Suosittelemme kirjaa kaikille lasten ja nuorten urheilijoiden vanhemmille, ohjaajille ja valmentajille päivittäisen valmennuksen ja harjoittelun tueksi.

 

– Suomen Valmentajat ry

Kirjan tiedot

Kirjoittaja:
Olli Ilander

1.painos 2010
303 sivua, havainnollinen nelivärikuvitus
ISBN 978-951-9147-61-1

 

Hinta 19€ (sis. ALV)