Käytännön anatomia 2 -pään ja selkärangan tutkiminen palpaation keinoin

Kirjan yli 600 nelivärivalokuvaa ja yli 400 yksityiskohtaista ja kolmiulotteista piirrosta auttavat lukijaa peryhtymään lannerangan, rintarangan ja rintakehän, kaularangan sekä pään ja leuan rakenteisiin ja palpaatioon.

Käytännön Anatomia 2 – kirja on rakennettu periaatteelle; ” tiedä – tunnustele – paikallista – hoida ” ja viitoittaa näin kehityksen tietä toiminnallisen anatomian vankasta osaamisesta menestyksekkään kuntoutuksen hallintaan.

Kirja keskittyy selkä-, rinta- ja, kaularangan sekä pään alueen rakenteisiin. Tärkeät nivelkokonaisuudet käsitellään kukin systemaattisesti aloittaen tärkeistä maamerkeistä, edeten määrätietoiseen palpaatiotekniikkaan ja päättyen harjoitusosioon.

Lukemalla kirjan ja suorittamalla kirjassa kuvatut harjoitukset voit:

  • Vahvistaa topografista ja toiminnallista tietämystäsi
  •  Harjoitella palpaatiotekniikkaa
  • Oppia tuntemaan kussakin rakenteessa odotettavissa olevan kudosvastuksen
  • Oppia erilaisten kudostyyppien erottamisen palpaation keinoin
  • Kehittää osaamista ja varmuutta tärkeiden rakenteiden paikallistamisessa
  • Sovelta anatomien teoriatietoja

Tätä 250 sivuista havainnollista ja selkeää värikuvin varustettua kirjaa lukiessa oppiminen on ilo ja nautinto. Kirjasta on hyötyä kaikille fysio-, jalka- ja toimintaterapian, hieronnan, osteopatian ja lääketieteen opiskelijoille, ammattilaisille ja kivun hallinnan kanssa työskenteleville.

Asiantuntija suosittelee!

Lääketieteessä, fysioterapiassa ja kaikissa muissa tieteissä jotka liittyvät terveydenhoitoon, anatomian osaaminen ja sen ymmärtäminen, luovat tärkeän perustan lähes kaikille toimenpiteille. Toiminnallisen anatomian hallitseminen; lihasten kulku ja funktiot, nikamien asennot, nivelten liikkeet ym., jotka tässä kirjassa kuvataan tarkasti, muodostavat toisaalta perustan kaikelle manuaaliselle terapialle. Suosittelen tätä kirjaa kaikille kuntoutuksen ammattilaisille, opiskelijoille ja laitoksille.

 

– Markku Paatelma, fysioterapeutti, OMT-kouluttaja, Terveydenhuollon maisteri 

Kirjan tiedot

Kirjoittaja:
Bernhard Reichert yhteistyössä Wolfgang Stelzenmüller

2. suomenkielinen painos 2014
250 sivua, havainnollinen nelivärikuvitus
ISBN 978-951-9147-7

 

Hinta 59€ (sis. ALV)